Jaarprogramma

Januari
Ieder jaar begint de oranjeverenging met een midwinterwandeltocht. Deze zal in januari zijn. Elk jaar zal de start van een andere locatie zijn met een nieuwe route om zo Toldijk van een andere kant te kunnen zien.

Voorjaar
In het voorjaar wordt er geprobeerd om een pub quiz of een themafeest te organiseren.

26 april
De koning wordt natuurlijk maar 1 keer jarig per jaar en dat moet gevierd worden, daarom is er een gezellig feest tijdens Koningsnacht. Dit valt natuurlijk elk jaar op 26 april.

27 april
Tijdens koningsdag zijn de welbekende koningsdagspelen op 27 april. Tijdens deze dag zullen er verschillende spelletjes zijn voor de basisschool leerlingen.

4 mei
Tijdens de Nationale Herdenking op 4 mei staan wij stil bij de slachtoffers van de Tweede wereldoorlog en van oorlogssituaties en vredesoperaties daarna

5 mei
Eens per 5 jaar wordt er een Zeskamp georganiseerd op 5 mei, dit is een dag vol met leuke activiteiten en gezelligheid.
De volgende keer is 2025.

Eerste weekend van juli
De eerste vrijdag van juli is het begin van het belangrijkste weekend van Toldijk, dan is namelijk het Toldieks Feest. Dit weekend is vol gezelligheid, optocht met kermiswagens, attracties en vogelschieten/knuppelen.

September
In de maand september word er een fietstocht georganiseerd. Op deze dag zal er een route uitgezet zijn die gefietst kan worden, en deze dag wordt afgesloten bij den Bremer.

Najaar
In het najaar wordt er geprobeerd om een pub quiz, bingo of themafeest georganiseerd. Een themafeest kan bijvoorbeeld een oktoberfeest zijn. Zo sluiten we het jaar mooi af.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.